Reth nesh

Kompania Forma Glass u themelua fillimisht si një ndërmarrje e vogël e specializuar në përpunimin e qelqit.

Në vitin 1999 u hap depoja e parë 100m2 në qytetin e Ferizajit, ndërsa në vitin 2007 kompania Forma Glass u zgjerua në depon e saj me sipërfaqe prej 2000m2 si dhe u pajis me makineri të sofistikuar për prerjen si dhe përpunimin e qelqit me standarde evropiane.

Gjithashtu me ngritjen e objektit u shtua edhe sasia e produkteve. Në depon ton tash mund të gjeni mbi 100 lloje të qelqit, sistem gelinderash (“parmak”) për ballkon, dush kabina, qelq antiplumb, qelq te sigurisë së lart, qelq kundra zjarrit etj.

Forma Glass gjithashtu bën edhe tregtinë e qelqit me shumicë si dhe pakicë.

Mikpritja e klientit, kualiteti si dhe profesionalizmi ne punë e bën kompaninë tonë lider në treg.

Tel

+377 44 47 91 13

eMail

info@formaglass-ks.com

Adresa

Nora Kelmendi, Ferizaj, Kosovo

Na vizitoni

Forma Glass

www.formaglass-ks.com

+377 44 47 91 13

info@formaglass-ks.com