Qelq i llakosur

Info

Qelq i llakosur është prodhuar me ngjyrë të kualitetit të lartë duke u aplikuar qartë në qelq të rrafshët ose shtesë të qartë;

Llaku është ngurtësuar në temperaturë të lartë. Ky lloj qelqi ka një pajisje të gjerë në dizajn të brendshëm.

Përdoret si mbulesa në murë, kuzhinë, ndarëse, elemente të kabineteve. Qelq i llakosur shpesh zëvendëson muret tradicionale pllaka dhe mund të përdoret si një tabelë e thjeshtë. Një tjetër avantazh i qelqit të llakuar është rezistenca e saj e lartë ndaj rrezet e diellit.

Prodhim: AGC

Trashësia: 4mm-8mm

Info

Qelq i llakosur është prodhuar me ngjyrë të kualitetit të lartë duke u aplikuar qartë në qelq të rrafshët ose shtesë të qartë;

Llaku është ngurtësuar në temperaturë të lartë. Ky lloj qelqi ka një pajisje të gjerë në dizajn të brendshëm.

Përdoret si mbulesa në murë, kuzhinë, ndarëse, elemente të kabineteve. Qelq i llakosur shpesh zëvendëson muret tradicionale pllaka dhe mund të përdoret si një tabelë e thjeshtë. Një tjetër avantazh i qelqit të llakuar është rezistenca e saj e lartë ndaj rrezet e diellit.

Prodhim: AGC

Trashësia: 4mm-8mm