Qelq antiplub

Info

Rezistent ndaj plumbit është ideale për mbrojtje kundër një gamë të gjerë nivelesh kërcënimi.

Vizualisht, lustrim rezistent ndaj plumbave mund të ngjajë me lustrim standard, megjithatë, në realitet, ai përfaqëson një pengesë transparente ndaj veprimeve kriminale.

Ndërsa çdo komponent individual i një sistemi laminat rezistent ndaj plumbave shfaq nivele të larta transparence, trashësia e madhe e sistemit të përbërë nxjerr një ngjyrë të gjelbër.

Për këtë arsye,shumë e qartë dhe me hekur të ulët shpesh përzgjidhet për komponentët individualë, me qëllim të krijimit të një produkti që është sa më neutral sa ngjyra.

Një karakteristikë tjetër e lustrimeve rezistente ndaj plumbit është vetitë e shkëlqyera të zërit të tij, si dhe mbrojtje e fortë kundër rrezatimit ultravjollcë.

Info

Rezistent ndaj plumbit është ideale për mbrojtje kundër një gamë të gjerë nivelesh kërcënimi.

Vizualisht, lustrim rezistent ndaj plumbave mund të ngjajë me lustrim standard, megjithatë, në realitet, ai përfaqëson një pengesë transparente ndaj veprimeve kriminale.

Ndërsa çdo komponent individual i një sistemi laminat rezistent ndaj plumbave shfaq nivele të larta transparence, trashësia e madhe e sistemit të përbërë nxjerr një ngjyrë të gjelbër.

Për këtë arsye,shumë e qartë dhe me hekur të ulët shpesh përzgjidhet për komponentët individualë, me qëllim të krijimit të një produkti që është sa më neutral sa ngjyra.

Një karakteristikë tjetër e lustrimeve rezistente ndaj plumbit është vetitë e shkëlqyera të zërit të tij, si dhe mbrojtje e fortë kundër rrezatimit ultravjollcë.