Pasqyre

Info

Pasqyrja është një produkt që reflekton një imazh në saj të aplikimit të shtresës reflektuese në qelqin bazë. Pasqyra lejon optikisht të fitojë hapësirë ​​shtesë dhe siguron veçori dekorative shtesë.

Përdorur gjerësisht për të përmirësuar atraktivitetin e lokaleve, pasqyrat përdoren gjithashtu si një element thelbësor i çdo shtëpie.

Pasqyrat janë në dispozicion në versionet me ngjyrë, saten ose veneciane.

Prodhuesi: AGC, Sisecam, Saint Gobain, Guardian

Trashësia: 3mm-6mm

Info

Pasqyrja është një produkt që reflekton një imazh në saj të aplikimit të shtresës reflektuese në qelqin bazë. Pasqyra lejon optikisht të fitojë hapësirë ​​shtesë dhe siguron veçori dekorative shtesë.

Përdorur gjerësisht për të përmirësuar atraktivitetin e lokaleve, pasqyrat përdoren gjithashtu si një element thelbësor i çdo shtëpie.

Pasqyrat janë në dispozicion në versionet me ngjyrë, saten ose veneciane.

Prodhuesi: AGC, Sisecam, Saint Gobain, Guardian

Trashësia: 3mm-6mm